Niels Hausgaard - Du ved hvad jeg mener...​

Niels Hausgaard kommer til Spøttrup Kulturhal i forbindelse med hans 2020 Turné.

Onsdag den 4. marts 2020 kl 19,30 

Der er mulighed for tilkøb af spisebillet til Hausgaard Buffét - det er først til mølle... Der kan ikke reserveres bord til spisning. Buffét starter kl. 17.00.

Der er nummererede pladser til koncerten.

Fredag den 1. november kl 10 starter billetsalg på nielshausgaard.dk​ og i den forbindelse er der mulighed for hjælp til billetkøb ved fremmøde i Spøttrup Kulturhal.

​Priser:

Kr. 395,- + gebyr for koncert med Hausgaard

Kr. 585,- + gebyr for koncert med Hausgaard og Hausgaard Buffét

Pressemeddelelse:

DU VED, HVAD JEG MENER… 

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:

Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.​

Den selvejende institution Spøttrup Kulturhal • Tlf.: 24 25 12 85Nørremarken 1, Rødding, 7860 Spøttrup​ • CVR 26671728